Vælg en side

At skifte vinduer er en vigtig investering, der kan øge både komforten og energieffektiviteten i dit hus. Kostprisen for nye vinduer afhænger typisk af de materialer, som man vælger og størrelsen på vinduerne.

Hvis du ønsker at udskifte de eksisterende vinduer med nye forsatsvinduer, så koster det typisk mellem 2.500-3.000 kroner pr. vindue afhængig af størrelsen. Forsatsvinduer fås med hvide træprofiler og 4 mm energiglas, som alle sikrer optimal komfort og god varmeisolation.

Hvis du derimod ønsker at investere i nye lavenergivinduer, så koster det typisk mellem 8-9000 kr. pr. vindue. Nye lavenergivinduer er en god investering, da de giver et bedre miljø og sparer penge på energiomkostningerne i løbet af vinteren.

Få et drøn godt tilbud på nye vinduer her

Hvad koster montage af vinduer?

Et godt bud på en gennemsnitspris for montering af vinduer vil være et sted mellem 1.500 og 3.000 kroner per vindue, alt efter hvilken type af vindue du har valgt og størrelsen på disse. En professionel montør kan give dig nøjagtige priser, så du får den bedst mulige service.

Montering af døre er også en del af processen, hvis du ønsker at udskifte dine gamle vinduer med nye. Prisen for dette kan nogen gange være lidt højere end montering af vinduer, da det kræver ekstra arbejde for montøren. Typisk vil prisen på en ny dør ligge mellem 3.000-4.500 kroner pr. dør, alt efter hvilken type og størrelse du har valgt.

Ved at vælge en professionel montør, kan du være sikker på, at dine nye vinduer er korrekt installeret og brudt tæt. Dette vil ikke kun højne komforten, men også sikrer at energiforbruget holdes på et minimum.

Hvis du vil vide mere om priser og mulighederne for nye vinduer og døre, kan du tage kontakt til en professionel montør og få et uforpligtende tilbud. Det kan være en god idé at sammenligne priser fra flere forskellige montører, for at finde den bedste løsning for dig og dit hus. Lader du professionelle montører installere dine nye vinduer og døre, så har du også mulighed for at få en garanti på arbejdet. Det vil sikre din investering for fremtiden.